Rendhagyó idegen nyelvi kincskereső a tokaji keriben

Ebben a tanévben a járványügyi helyzet miatt sajnos nem tudtuk megrendezni az iskolánkban már több éve hagyományos „JÁTÉKOS IDEGEN NYELVI KINCSKERESŐ VERSENYT”. Azonban idén is szerettünk volna a sok kedves régi és újonnan becsatlakozott általános iskola tanáraival és diákjaival együtt dolgozni, ezért most egy kétfordulós online idegen nyelvi vetélkedővel készültünk. Az első fordulóban a három fős csapatok az iskolánkat bemutató angol illetve német nyelvű prezentációkhoz kaptak különböző feladatokat. A második fordulóban Power Point prezentációt kellett készíteniük egy, az iskolánkban tanított szakmáról.

A versenyben 7 általános iskolából összesen 10 csapat versenyzett. A résztvevők visszajelzései alapján a feladtok érdekesek és izgalmasak voltak. Nagy élmény volt számunkra a visszaküldött prezentációk és feladatok javítása és értékelése. Látszott, hogy a csapattagok nagy odaadással, lelkiismeretesen és sok energia befektetésével oldották meg a kiküldött feladatokat.

Köszönjük a Tisztelt Kollégák és a kedves Diákok részvételét a vetélkedőn! Reméljük a következő tanévben személyesen is tudunk találkozni.

Hetziné Csáki Júlia

idegen nyelvi munkaközösség-vezető