3 éves szakképző iskolai képzés
A kereskedelmi értékesítő a kereskedelmi egységekben komplex értékesítői feladatokat lát el:
Elvárt kompetenciák:
Elsősorban azoknak ajánljuk képzésünket, akik jó üzleti érzékkel rendelkeznek, szeretnek különféle emberekkel találkozni és nem esik nehezükre a monoton munkavégzés sem.
A kereskedelmi egységek folyamatosan keresnek szakképzett, elhivatott munkatársakat kereskedelmi értékesítői munkakörbe. Az egyes kereskedelmi területek között az átjárás is meglehetősen könnyű, pl. ruházat, virág, bútor, élelmiszer.
Turizmus-vendéglátás ágazat 3 éves szakiskolai képzés
A pincér-vendégtéri szakember különböző vendéglátótó egységben értékesítési és szolgáltatási feladatokat lát el.
Elvárt kompetenciák:
Azoknak a fiataloknak ajánljuk, akik szeretnek emberekkel dolgozni, akiket érdekel a vendéglátás és a gasztronómia, aki szívesen vesznek részt szervezési és logisztikai feladatok ellátásában.
Keresett szakma, a szakképzettség megszerzését követően remek lehetőségek nyílnak a munkaerőpiaci elhelyezkedés területén.
A végzett fiatalok számára nyitva áll az út az érettségi megszerzéséhez és további szakirányú tanulmányok folytatásához.
Turizmus-vendéglátás ágazat 3 éves szakiskolai képzés
Szaktudásának köszönhetően rendkívül kreatív, különböző konyhatechnológiai eljárásokkal étvágygerjesztő és ízletes hideg és melegkonyhai ételeket készít, tálal.
Elvárt kompetenciák:
Azoknak a fiataloknak ajánljuk, akiket érdekel a vendéglátás és a gasztronómia világa. Akik szívesen alkotnak, akiket elvarázsoltak a tv műsorok főzős adásai.
Keresett szakma, a szakképzettség megszerzését követően remek lehetőségek nyílnak a munkaerőpiaci elhelyezkedés területén.
A végzett fiatalok számára nyitva áll az út az érettségi megszerzéséhez és további szakirányú tanulmányok folytatásához.
Turizmus-vendéglátás ágazat 3 éves szakiskolai képzés
A cukrász a cukrászdák, kávézók, fagylaltozók süteményes pultjaiban található finomságokat készíti el.
Elvárt kompetenciák:
Azoknak a fiataloknak ajánljuk, aki nem csak megenni, de elkészíteni is szeretik/szeretnék megtanulni az édességeket, finom desszerteket.
A végzettség megszerzését követően cukrászüzemekben, fagylaltozókban, hotelek cukrászataiban helyezkedhetnek el.
A végzett fiatalok számára nyitva áll az út az érettségi megszerzéséhez és további szakirányú tanulmányok folytatásához.
Neve: Tokaj-Hegyalja Egyetem Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Törzskönyvi azonosító szám (PIR): 832177
Telefonszám: +36(47) 352611
Fax : +36(47) 352611
E-mail cím: info@the-kik.hu
Iskola címe: 3910 Tokaj, Bodrogkeresztúri út 5
Adószám: 19308832-2-05 (a fenntartó adószáma)
OM azonosító: 910016
Fenntartó megnevezése: Tokaj-Hegyalja Egyetem